Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος εταιρείας σεκιούριτι για μεσαιωνικές συνθήκες απασχόλησης

Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος εταιρείας σεκιούριτι για μεσαιωνικές συνθήκες απασχόλησης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος εταιρείας σεκιούριτι για μεσαιωνικές συνθήκες απασχόλησης
Αναγνώστης μας έστειλε το κείμενο που ακολουθεί, αναφορικά με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος εταιρείας σεκιούριτι για βίαιη καταπάτηση των στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων τους... Το κείμενο συνοδεύεται με τον ακόλουθο τίτλο: "ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ....... ή Οι εργαζόμενοι Security στην Ι.Ε.Π.Υ.Α ......  βρήκαν τον προστάτη τους.
Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με την οποία ζητά από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να
διερευνήσει την υπόθεση και να αποδώσει τυχόν ποινικές ευθύνες στην  Ι.Ε.Π.Υ.A   ...... και στο φερόμενο ως σωματείο των εργαζομένων της,  κατέθεσε ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος αφού ερεύνησε τις συνθήκες τόσο της σύστασης και της λειτουργίας του επιχειρησιακού σωματείου όσο και της υπογραφής της πρόσφατης επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης, ή οποία μάλιστα σύμβαση, έχει ομοίως δυσμενείς όρους για τους εργαζόμενους με προηγούμενη που είχε υπογραφεί και στις αρχές του έτους.
Ο ιδιωτικός ερευνητής όπως έχει υποχρέωση εκ του νόμου, κατέθεσε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ώστε να διευκολυνθεί η έρευνα και να αποδοθούν οι ευθύνες.
Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η ...... και το φερόμενο ως σωματείο εργαζομένων της, προχώρησαν σε σύναψη επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας μεταξύ τους, με μια πρωτοφανή στα χρονικά των εργασιακών σχέσεων σύμβαση,  με την οποία μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι ΄΄συμφωνούσαν΄΄ να αμείβονται μετά από 3 μήνες, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων τόσο στον χώρο των συνδικαλιστικών οργανώσεων όσο και στον τύπο,  φτάνοντας μάλιστα κατόπιν ενεργειών  βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου, κλήθηκε η ......  από το υπουργείο εργασίας και προχώρησε σε τροποποίηση του συγκεκριμένου όρου. Κατά του εν λόγω επιχειρησιακού σωματείου, έχουν στραφεί με ανακοινώσεις τους τόσο η Γ.Σ.Ε.Ε. στο παρελθόν η οποία είχε καλέσει την MEGA SPRINT GUARD να πάρει πίσω την σύμβαση,   όσο και οι τρεις ομοσπονδίες εργαζομένων του κλάδου η ΟΜ.Υ.Π.Α.Ε. η Ο.Ι.Υ.Ε. και η Π.Ο.Υ.Α.Χ.Φ. "
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου