Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

" Είχα περάσει από εκπαίδευση για απαγωγές..."



" Είχα περάσει από εκπαίδευση για απαγωγές..."
"Είχα περάσει από εκπαίδευση για απαγωγές", ΄φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο Ανδρέας Κωνσταντίνος ή Κίκος Μαρτίνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ήταν το έναυσμα ώστε να ... καθίσουν στα θρανία εκπαίδευσης και διαχείρισης ασύμμετρων απειλών αρκετοί γόνοι των εφοπλιστικών και των μεγαλοεπιχειρηματικών οικογενειών της χώρας. Μια εκπαίδευση, που προφανώς κάτι του άφησε, και σε συνδυασμό με το μεγάλο κυβισμό του
θηριώδους τζιπ που οδηγούσε (ένα άουντι Q7) παρέσυρε το σιτροέν C1 που του είχε κλείσει από πίσω.
Ο γιός του εφοπλιστή με ένα αυτοκίνητο μεγάλο σε όγκο, ανεβαίνει την οδό Αιόλου. Στην συμβολή της με την Ηρακλειδών υπάρχει το πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων μπαίνει στο πάρκινγκ και βγαίνει μπροστά από το αυτοκίνητο του γιού του εφοπλιστή προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το newsit

Από το φορτηγάκι βγαίνουν τρία άτομα με όπλα τα οποία στρέφουν εναντίον του υποψήφιου θύματός τους. Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή εμφανίζεται ένα άσπρο σιτροέν.
Εκείνος, δεν χάνει την ψυχραιμία του και κάνει όπισθεν διεμβολίζει το σιτροέν και συνεχίζει με την όπισθεν και επιστρέφει στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Βουλιαγμένης 141 και Αιόλου. Οι δράστες έκαψαν επι τόπου το βανάκι και στην οδό Αθηναϊδος και Πάτμου έκαψαν το σιτροέν.
 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου