Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ίσως μία όχι και τόσο δημοφιλής σφαίρα ασφαλείας κάνει τον γύρω του κόσμου, όχι τόσο για την καινοτομία της, αλλά για τη διαφορετικότητά της! Πρόκειται για μία σφαίρα που προμηθεύεστε διαδικτυακά και αφού την τοποθετήσετε στη θαλάμη του πιστολιού σας ή στο βυκίο του περιστρόφου σας, μία απλή πίεση από τον επικρουστήρα του όπλου διαστέλλει το πλαστικό που βρίσκεται στη θέση του βλήματος και βγάζει μία μεταλλική ράβδο που καθιστά αδύνατη την αφαίρεσή της, ή μήπως όχι;
Κάτι τέτοιο δείχνει να δουλεύει πραγματικά στα περίστροφα, καθώς η αφαίρεση της σφαίρας ασφαλείας είναι εφικτή μόνο με μία ράβδο από το μπροστινό μέρος της κάνης, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα πιστόλια. Η ημιαυτόματη λειτουργία αυτών καθιστά αδύνατο το μπλοκάρισμα της κάνης, γεγονός που κάνει απλός αυτή τη σφαίρα να λειτουργεί ως σφαίρα αδρανείας, όπως αυτές που υπάρχουν σε πληθώρα στο εμπόριο.
Όσο και αν ψάξαμε να βρούμε τη χρησιμότητα αυτής της σφαίρας, δεν καταλήξαμε κάπου, γεγονός που στα μάτια μας αναγάγει το προϊόν ως ένα από τα πιο «ατυχές» της αγοράς. Επισυνάπτουμε ένα σχετικό βίντεο λειτουργίας της εν λόγω σφαίρας, και αναμένουμε τα σχόλιά σας για την ενδεχόμενη χρησιμότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου