Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Security Coaching


Πρόγραμμα εκπαίδευσης Security Coaching
Η P.S.T. ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος SECURITY COACHING. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο Πρόγραμμα εκπαίδευσης με σκοπό , την καθοδήγηση , κινητοποίηση και υποστήριξη των ατόμων που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά στον Τομέα της Ασφάλειας
Ο Σύμβουλος Ασφαλείας Επιχειρήσεων και Διευθυντής Εκπαίδευσης της P.S.T, κος Γιώργος Κεραμιδάς είναι ο εισηγητής του Προγράμματος το οποίο και εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας μια νέα οπτική γωνία και βοηθώντας ανθρώπους να αλλάξουν ουσιαστικά την επαγγελματική τους ζωή.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται, σε αυτούς που δεν εργάζονται και επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο, στο Προσωπικό Βάσης (security) το οποίο ενδιαφέρεται να ανέβει επίπεδο και να σχεδιάσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και τελευταία στους εργαζόμενους ως Συνοδούς Ασφαλείας αλλά και Security Managers που ενδιαφέρονται να έχουν εξέλιξη και διάρκεια στην εργασία τους.

Με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο, ορίζουμε ένα στρατηγικό πλάνο που είναι ικανό να θέσει τις απαραίτητες βάσεις για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η Εκπαίδευση γίνεται σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο κατ επιλογή των ενδιαφερομένων.

Η επιτυχία σας, είναι στόχος μας.

Για πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα SECURITY COACHING επικοινωνήστε στο : (+30) 6972245420 κος Γιώργος Κεραμιδάς PST/CO
ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ  ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ
SECURITY MANAGER (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου