Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Managing Πρόληψης Ειδικών Εγκλημάτων Κατά Επισήμων Προσώπων.

Επιμορφωτική διαδραστική συνάντηση για επαγγελματίες της ασφάλειας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την P.S.T


Άνω των 40 επαγγελματιών της παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας, επιχειρηματίες, επόπτες ασφαλείας, επικεφαλής ομάδων VIP protection και άλλοι εργαζόμενοι στον κλάδο, παρευρέθηκαν στη συνεδριακή αίθουσα «Χίος» του Ξενοδοχείου METROPOLITAN, στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο επιμορφωτικών συναντήσεων της P.S.T. που επιτηδεύεται στις ειδικές επιμορφώσεις και εκπαιδεύσεις ασφαλείας. Επρόκειτο για το ειδικό σεμινάριο Managing Πρόληψης Ειδικών Εγκλημάτων Κατά Επισήμων Προσώπων.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο κ. Σπύρος Μιχαήλ Κυριακάκης και φυσικά το περιεχόμενο της επιμορφωτικής διαδραστικής συνάντησης, δεν μπορούσε παρά να τεθεί υπό την «πνευματική αιγίδα», του επιστημονικού ιστότοπου RoiForRoi, που αναπτύσσει την επιστήμη του Security Management, διεθνώς.
Ο εκπαιδευτής εφάρμοσε πολλές τεχνικές της εκπαίδευσης ενηλίκων ώστε να επιτευχθεί σχηματισμός συνάφειας στη γνώση, με τη χρήση ποικιλίας εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Με σαφήνεια ανέπτυξε την ψυχοδυναμική των ομάδων ασφαλείας, τους ρόλους που αναπτύσσονται σε αυτές, την ανάπτυξή τους και τα προβλήματα που εμφανίζονται και την αναγκαιότητα της δια βίου εκπαίδευσης και μάθησης και υποκίνησε τους παριστάμενους για κριτικό αναστοχασμό.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη των κινδύνων προς το πιο πολύπλοκο, στην παθογένεια της ιδιωτικής παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, τις τάσεις και τις εξελίξεις των οργανωμένων εγκληματιών και τον τρόπο ενεργείας τους. Ανέπτυξε διεξοδικά τις τάσεις αντιγραφής ως προς την ταυτότητα του στόχου αλλά και ως προς τους ελιγμούς και επισήμανε ποια πρόδρομα σημάδια πρέπει να επισημανθούν και με ποιο τρόπο. Έφερε πολλά παραδείγματα τα οποία ανέλυσε και έκανε πρακτική άσκηση. Στη συνέχεια παρώθησε το ακροατήριο για ερωτήσεις δίνοντας τον λόγο σε έναν-έναν.
Ο κ. Γιώργος Κεραμιδάς ιδιοκτήτης και manager της «P.S.T.» βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον εισηγητή και απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής που είχαν τον τίτλο Honarium (τιμητική επιβράβευση επαγγελματία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου