Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ON LINE ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τώρα πια δεν είστε μόνοι. κανάλι της ομάδας «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» .
Καλώς ήρθατε στο κανάλι της ομάδας «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» . Μετά την ιδέα του  συναδέλφου μας Πατσέλη Στράτου , ετοιμάσαμε ένα κανάλι «ενδοεπικοινωνίας» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέων εργαλείο  για την επικοινωνία των  μελών της ομάδας.
Η ανταλλαγή πληροφοριών καθώς και η δυνατότητα κλήσης  SOS την ώρα της υπηρεσίας  μας εννοείτε ότι είναι πολύτιμος σύμμαχος. Πόσες φόρες την ώρα της φύλαξης δεν χρειαστήκατε μια πληροφορία; και πόσες φόρες πήρατε την σωστή απάντηση; Τώρα πλέων είναι εφικτό, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα….    Η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Και φυσικά δεν συζητάμε για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κλήσης  SOS!!!
Πόσο ποιο ασφαλής και ήρεμοι θα νιώθετε όταν ξέρετε ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα σας ακούσουν τα μέλη της  ομάδας «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!  

Απλά κατεβαστέ την εφαρμογή zello * στο smartphone σας ή στο tablet / pc .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Zello είναι μια δωρεάν εφαρμογή PTT push-to-talk** για smartphones και υπολογιστές. Είναι ελαφρύ, εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά γρήγορο. Και το καλύτερο,  είναι δωρεάν και θα παραμείνει δωρεάν για προσωπική χρήση.Το Zello διατίθεται για Android, Blackberry, iPhone και PC.

Χαρακτηριστικά:

·         Γρήγορο
Με το Zello, συνομιλίες είναι τόσο γρήγορες,  όσο οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο και πιο γρήγορα από ό,τι μια τηλεφωνική σύνδεση.
·         Εύχρηστο
Απλά πατήστε το κουμπί για να μιλήσετε. Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τίποτα για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Zello.
·         Ένας-προς-πολλούς
Το Zello υποστηρίζει κανάλια όπου μπορείτε να μιλήσετε από ένα άτομο μέχρι και 100 άτομα από όλο τον κόσμο ... την ίδια στιγμή.
·         Ιστορικό συνομιλιών
 Ακούστε σε replay τις συνομιλίες σας όποτε θέλετε.

·         Ελαφρύ
Η εφαρμογή  είναι ελαφριά  και χρησιμοποιεί πολύ λίγους πόρους του συστήματος και της μνήμης.
·         Δυνατός ήχος
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ακουστικά  με το Zello. Χρησιμοποιήστε ό,τι λειτουργεί για σας: μεγάφωνο τηλεφώνου, συνδεδεμένο  ή ενσωματωμένο μικρόφωνο ή ακόμα και ηχεία που συνδέονται.
·         Πολύγλωσσο
Το Zello είναι διαθέσιμο σε 11 γλώσσες. Αναμένεται σε λίγο σε πολύ περισσότερες.
·         Συμβατότητα
Το Zello λειτουργεί μέσω δικτύων Wi-Fi , 3G, GPRS και EDGE.



·        
* Το Push to Talk χαρακτηρίζει τη «τεχνική» που επιτρέπει την ασύρματη, μονόδρομη, επικοινωνία με το «πάτημα ενός πλήκτρου». Παραδείγματα εφαρμογής της συγκεκριμένης τεχνικής αποτελούν τα CB (που χρησιμοποιούσαν  ευρέως οι επαγγελματίες οδηγοί), οι ασύρματοι των ραδιοερασιτεχνών, καθώς φυσικά και τα walkie-talkies (τα οποία συνήθως αποτελούν ένα ευχάριστο παιχνίδι για παιδιά). Ο κάτοχος μιας PTT συσκευής «πατάει» διαρκώς ένα πλήκτρο και τα λόγια του μεταφέρονται ασύρματα σε κάποια άλλη συμβατή συσκευή. Αφήνοντας το πλήκτρο διακόπτεται η μετάδοση του σήματος και επιτρέπεται σε κάποιον άλλο χρήστη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Στις αρχές του 2003 το PTT «πέρασε» και στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, αφού οι Ericsson, Nokia και Siemens, έθεσαν τις προδιαγραφές για την ανάπτυξη ενός προτύπου, που να επιτρέπει αυτήν τη μορφή επικοινωνίας σε δίκτυα GSM. Η τεχνολογία ονομάστηκε Push to talk over Cellular (PoC) και βασίζεται στο IP Multimedia Subsystem, το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει τις συνδέσεις IP ανάμεσα σε κινητά τηλέφωνα.
Η τεχνολογία PoC μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα GPRS, EDGE και WCDMA. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό λήμμα.


Ενταχθείτε στο κανάλι Η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Αναρτήθηκε από jimmys kannavos στις 8:58 μ.μ.
Ετικέτες JIMMYSGREEK-SECURITY HELLAS, ιδιωτικη ασφαλεια, κανάλι της ομάδας «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» . ΓΡΑΜΜΗ SOS SECURITY

(οδηγιες ,,,,,κατεβαζετε την εφαρμογη ..κανετε λογαριασμο μας δινετε το ονομα σας να σας κανουμε φιλους .....μετα η διαδικασια για την ομαδα για να σας βαλουμε ειναι .....αν ειστε σε υπολογιστη πηγαινετε εκει που λεει tools η εργαλεια μετα λεει add channel η προσθηκη καναλιου βαζετε τα αρχικα οπωσ τα δινουμε μαζι με τησ τελειες ΙΔ.ΑΣ.Ε. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗς ΕΙΝΑΙ Ο SIERA PAPA ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΖΕLLOΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΑΝ CB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου