Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Καινουρια συνεντευξη με τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κ. ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟ




Κ.Δ.   Καλησπέρα Κε Κεραμιδά . Ήθελα  ξεκινώντας  τη συζήτηση μας  να σας ρωτήσω πως ήταν η χρονιά που πέρασε  σύμφωνα & με όλα όσα είχαμε πει στην τελευταία μας συνάντηση .Πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι σας ?
 ΚΕ.   Καλησπέρα και από μένα .Η χρονιά που πέρασε ήταν δημιουργική ευρηματική, ενδιαφέρουσα και κυριότερα μου έδωσε μεγάλη χαρά όταν είδα συναδέλφους που συμμετείχαν στα σεμινάρια ,συνέδρια ,εκπαιδεύσεις  μας να προχωράνε μπροστά σε θέσεις εργασίας καινούργιες η να αναβαθμίζονται στον τομέα τους .Αυτό βέβαια είναι και το ζητούμενο από όλη την προσπάθεια που κάναμε οι συνεργάτες μου και εγώ τα τελευταία δύο χρόνια.
Κ.Δ .Μια διευκρίνιση θα ήθελα .Αναφέρατε τους εκπαιδευομένους στα σεμινάρια ως συναδέλφους .Επικοινωνιακό  τρικ είναι αυτό ?
ΚΕ. Έκφραση αλήθειας είναι .Όλοι συνάδελφοι είμαστε σε αυτό το επάγγελμα από όποια θέση και αν βρισκόμαστε .Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οφείλουμε ο ένας να στηρίζει τον άλλο .Είναι φοβερή η λέξη ΣΥΝ + ΑΔΕΛΦΟΣ και για μένα είναι η ουσία όλων όσων κάνω.
Κ.Δ .Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείτε. Ενημερώστε μας για όλα αυτά που έγιναν μέσα στο 2013 σχετικά με τις εκπαιδεύσεις που οργανώσατε
ΚΕ.  Την χρονιά που πέρασε δημιουργήσαμε 2 συνέδρια επαγγελματιών ασφαλείας ,2 σεμινάρια ενημέρωσης & επιμόρφωσης νέων στελεχών ασφαλείας ,4 εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις  μεγάλων Συνοδευτικών ομάδων ασφαλείας επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο,2 ημερίδες ενημέρωσης  στελεχών ΙΕΠΥΑ  & 5 σεμινάρια συνοδευτικής ασφάλειας (στατικής & εποχούμενης ) .Κάποιες από αυτές τις δράσεις μας έλαβαν χώρα εκτός Αθήνας .Το κλείσιμο της χρονιάς μας βρήκε σε ένα τουριστικό νησί (Κέρκυρα) όπου για πρώτη φορά δουλέψαμε ένα σχέδιο εκπαίδευσης μεταξύ δυο επαγγελματιών του νησιού ο καθένας σε διαφορετικό τομέα – μια Ι.Ε.Π.Υ.Α & μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων & καταλυμάτων – όπου συνδυάσαμε τις παροχές της κάθε επιχείρησης προσφέροντας καινούριες αναβαθμισμένες  υπηρεσίες στους επισκέπτες του νησιού αυξάνοντας παράλληλα τον δείκτη Ασφαλείας.
Κ.Δ .Γεμάτη χρονιά από ότι καταλαβαίνω .Τι αποκομίσατε από όλα αυτά σχετικά με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
ΚΕ. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για μάθηση και ενημέρωση από πολλούς εργαζόμενους η υποψήφιους για εργασία στον κλάδο μας .Το κράτος πια έχει ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση μέσω των εξετάσεων του ΚΕΜΕΑ και των μαθημάτων στα  ΚΕΚ  .Αυτό όμως αφορά κυρίως το προσωπικό βάσης(security).Εμείς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο σκαλοπάτι που θα δώσει ώθηση στην καριέρα τους .Οι εν δυνάμει επιχειρηματίες αναζητούν στα βιογραφικά επιπλέον προσόντα από τους υποψήφιους Αυτό το κενό έχουμε αποφασίσει εγώ και οι συνεργάτες μου να καλύψουμε με καινοτόμες και αποτελεσματικές εκπαιδεύσεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που με ωθεί στο παραπάνω βήμα.
Κ.Δ . Εννοείτε ότι έχετε να μας ανακοινώσετε καινούρια πράγματα που θα δούμε φέτος από σας ?
ΚΕ. Ακριβώς .Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την δημιουργία της καινούργιας μου εταιρείας η οποία είναι αποτέλεσμα προσπάθειας των τελευταίων χρόνων. Ύστερα  από αυστηρή αξιολόγηση, θα συμμετέχουν οι παλιοί μου συνεργάτες & δύο καινούργιοι αξιόλογοι εκπαιδευτές ο καθένας με ξεχωριστή καριέρα πίσω του .Οι εκπαιδεύσεις θα χωριστούν αποκλειστικά σε 3 επίπεδα με διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα αλλά αλυσιδωτά ενωμένα μεταξύ τους. Το πρώτο επίπεδο θα αφορά τους Συνοδούς Ασφαλείας. Το δεύτερο τους Υπ. Ασφαλείας μιας Συνοδευτικής Ομάδας Ασφαλείας  και το τρίτο θα αφορά τους Διευθυντές Ασφαλείας και κατ’ επέκταση τους Συμβούλους Ασφαλείας Επιχειρήσεων στο οποίο δραστηριοποιούμαι τα τελευταία χρόνια .Επίσης θα ενσωματωθεί  και μια καινούργια καινοτόμα εκπαιδευτική δράση η οποία θα δημιουργήσει νέες προοπτικές
 Κ.Δ . Μπορείτε να μου το εξηγήσετε  λίγο αυτό ? 
 ΚΕ. Ξεχωριστά από τα τρία επίπεδα εκπαίδευσης που επικεντρώνονται θεωρητικά και πρακτικά στην Ασφάλεια Επισήμων Προσώπων θα ανοίξω μια καινούργια πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού δίνοντας την δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να επανεφεύρουν τον εαυτό τους .Έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτήν την δουλειά από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου ότι ακόμα και ένα πλούσιο βιογραφικό δεν εξασφαλίζει μία θέση εργασίας .Η σημαντικότερη προσφορά μου ,θα είναι μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές εκπαίδευσης να τους ωθήσω έξω από τον συνηθισμένο κύκλο γνώσεών τους και δημιουργώντας  μια νέα αισθητική να πάρουν οι ίδιοι την ζωή τους στα χέρια τους .Η επένδυση σε αυτό το πρόγραμμα αυτών που μάχονται στην αρένα της εύρεσης εργασίας  είναι και αυτή που θα τους δώσει τον μεγαλύτερο τόκο
Κ.Δ . Αυτό ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρων.
ΚΕ .Εκτός από ενδιαφέρων είναι και αποτελεσματικό διότι με τον τρόπο που γίνεται, δεν αφήνει περιθώρια αποτυχίας .Τα προγράμματα και οι εκπαιδεύσεις της εταιρίας είναι έτσι διαμορφωμένα για αυτούς που επιθυμούν πραγματικά να κάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της Ασφάλειας. Εγώ και οι συνεργάτες μου ,θα τους δείξουμε το ιδανικό μονοπάτι. Αυτοί θα πρέπει μόνο να βαδίσουν..
Κ.Δ . Το όνομα της εταιρείας ?
ΚΕ.’’ P.S.T - PROFESSIONAL SECURITY TRAINING . H  σελίδα μας σε λίγο θα είναι έτοιμη για να ενημερώνεστε Το μαιλ μας είναι «info@vip-pst.gr για όποιον θέλει να επικοινωνήσει  μαζί μας & το τηλ είναι 6972245420 .  Σύντομα θα ανακοινωθεί και η διεξαγωγή του πρώτου Σεμιναρίου .Θα χαρώ να είστε εκεί .
Κ.Δ .Σίγουρα θα είμαστε όλοι εκεί. Σας εύχομαι καλή επιτυχία
ΚΕ.  Εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου