Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ P.S.T

H P.S.T γνωστή πια για την διαφορετική προσέγγιση που έχει στα εκπαιδευτικά θέματα ασφαλείας δημιούργησε 3 εκπαιδευτικες δραστηριοτητες που είχαν απόλυτη επιτυχία στους εκπαιδευομενους ,στους παρευρισκόμενους αλλά και στους εκπαιδευτές καθηγητές Η P.S.T έχει δημιουργήσει &  εξελίξει  δυο εκπαιδευτικά προγράμματα συμβουλευτικης & εγγύς προστασίας αλλά συνεχίζει να ενημερώνει και εκπαιδεύει και εταιρείες που σέβονται τους πελάτες αλλά και τους υπάλληλους τους όπως η AD SECURITY που της αξίζουν συγχαρητήρια.
Δείτε παρακάτω τα δελτία τύπου

  ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ '' SECURITY COACHING '' 3/10/2015
Καλησπέρα,
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι με τίμησαν με την παρουσία τους και έπαιξαν ενεργό ρόλο, σε ένα διαδραστικό Σεμινάριο υψηλής ποιότητας.
Το Security Coaching,δείχνει το σωστό μονοπάτι για μια επιτυχημένη Καριέρα. Μπορεί να προσφέρει την σωστή κατεύθυνση και να δώσει μια διαφορετική αισθητική, στην ανάπτυξη του Επαγγελματικού σας προφίλ.
Ο κόσμος των επιχειρήσεων χωρίζεται σε δύο κατηγορίες : Στους παίκτες και στους θεατές.
Το Security Coaching,σε μετατρέπει από θεατή σε παίκτη.

'' Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ''
Με εκτίμηση
Γιώργος Κεραμιδάς
PST/CEO


P.S.T. PROFESSIONAL SECURITY TRAINING
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ '' AD SECURITY ''
Οφείλω να ευχαριστήσω, και παράλληλα να συγχαρώ την '' AD SECURITY '' , η οποία πήρε την πρωτοβουλία να Εκπαιδεύσει το Προσωπικό της, εφοδιάζοντας το με γνώσεις, που κρίνονται απαραίτητες για την αναβάθμιση και περαιτέρω εξέλιξή του.
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διήρκεσε 6 ώρες, και τίτλος του προγράμματος ήταν :

'' Η αποστολή της AD SECURITΥ και το Standing Plan της Εταιρείας, για αποτελεσματικές ενέργειες πρόληψης κινδύνων ανά περιστατικό, και η προστασία της σημαντικότητας του πελάτη ''
Όλοι οι συμμετέχοντες, έπαιξαν ενεργό ρόλο, σε ένα διαδραστικό Σεμινάριο Υψηλής Ποιότητας, και παρέλαβαν Βεβαιώσεις, ενισχύοντας το Βιογραφικό τους Σημείωμα.
Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο κ.Σπύρος Κυριακάκης, ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του, σε ακόμα ένα σεμινάριο πρωτοποριακής θεματολογίας.
Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από Ι.Ε.Π.Υ.Α, είναι σημαντικές, και άκρως ελπιδοφόρες για την αναβάθμιση του Κλάδου της Ασφάλειας.
Με εκτίμηση
Γιώργος Κεραμιδάς
PST/CEO



ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, 10&11/10/2015 S.M.A.R.T (1)
Καλησπέρα,
Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευόμενους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην διήμερη Εκπαίδευση S.M.A.R.T (1), η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Για ακόμα μία φορά, όλοι οι Εκπαιδευτές της P.S.T., μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, αναγνωρίζοντας την μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης των Εκπαιδευομένων.Αυτό είχε ως επακόλουθο, στο τελικό στάδιο της Εκπαίδευσης, να μπορούν να ανταποκριθούν με σημαντικά ποσοστά επιτυχίας, ως μονάδες αλλά και ως μέλη μιας Σ.O.A, σε όλες τις ασκήσεις μεταβολών καταστάσεων Ασφαλείας που παρουσιάζει η καθημερινότητα των Επισήμων Προσώπων.
Επειδή, όλοι οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά όχι και τις ίδιες δυνατότητες, καθίσταται αναγκαία η αξιολόγηση.Τις προσεχείς ημέρες, θα δοθούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, με βάση τα ατομικά τους χαρακτηριστικά αλλά και την συνολική τους παρουσία και απόδοση.Από τα αποτελέσματα της αξιολόγησης , θα εξαρτηθούν οι μέθοδοι βελτίωσης, και κατ' επέκταση η συμβουλευτική κατεύθυνση των εκπαιδευομένων, με σκοπό την επαγγελματική τους καταξίωση, βάση των δυνατοτήτων τους.
Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω θερμά, τους κυρίους Χριστοδουλόπουλο Δημήτριο και Καψαμπέλη Βασίλειο, για την σημαντική τους προσφορά σε αυτό το επιτυχημένο Εκπαιδευτικό διήμερο.
Με εκτίμηση
Γιώργος Κεραμιδάς
PST/CEO






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου