Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η P.S.T. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 6 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 12 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Η P.S.T. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 6 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 12 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ CERTIFICATES & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 12 ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ΜΗΝΕΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ : 150
ΚΟΣΤΟΣ: 2.600 ΕΥΡΩ + Φ.Π.Α
Τηλ. Γραμματείας : 6944553076 κα Ρέτσου. Ε-mail :info@vip-pst.gr - website: www.vip-pst.gr. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της P.S.T. και Σύμβουλος Ασφαλείας Επιχειρήσεων κος Γιώργος Κεραμιδάς, λαμβάνοντας υπ'όψιν τις αυξανόμενες ανάγκες Ασφαλείας Ελλήνων Επιχειρηματιών αλλά και με γνώμονα τις ξένες επενδύσεις και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ισχυρών ξένων πελατών,αποφάσισε να διοργανώσει το 1ο ολοκληρωμένο σχολείο για Συνοδούς Ασφαλείας.

Οι συμμετέχοντες,μέσω μιας εξειδικευμένης Εκπαίδευσης σε θεματικές ενότητες που κρίνονται ουσιαστικές και απαραίτητες,θα αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις ως Συνοδοί Ασφαλείας Επισήμων Προσώπων.
Η P.S.T. για κάθε ενότητα ξεχωριστά,σύναψε συνεργασίες με κορυφαίους καθηγητές, όπου ο καθένας στον τομέα του,θα διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα Εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες,με το πέρας της Εκπαίδευσης,θα έχουν αποκτήσει ρεαλιστικές, εξειδικευμένες και πρωτοποριακές γνώσεις και θα έχουν παράλληλα δημιουργήσει ένα πλούσιο και με πολύπλευρες γνώσεις Βιογραφικό Σημείωμα που θα τους θέσει πρωταγωνιστές στην αρένα της εύρεσης εργασίας.
 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΙΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
JIMMYSGREEK-SECURITY.BLOGSPOT.GR
SEMINARIA-ASFALIAS.BLOGSPOT.GR
http://firemastersface.blogspot.gr/

πηγη... www.vip-pst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου