Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

P.S.T & R.I.E.A.S & E.I.A ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ P.S.T ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ .ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΣΗΜΕΙΟ" ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 

ΣΥΛΛΟΓΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η P.S.T έχει την δική της Εκπαιδευτική φιλοσοφία η οποία εξυπηρετεί το Όραμά της.Έχουμε αρχίσει να χτίζουμε μία Γέφυρα που συνδέει το συνολικό μας Όραμα με τους Προσωπικούς σας Στόχους.Το Όραμα αυτό αποτελεί την καύσιμη ύλη πίσω από κάθε προσπάθεια, και την δύναμη που προωθεί την πορεία μας
Στόχος δικός μου και της P.S.T είναι η δημιουργία ικανών Επαγγελματιών της Ασφάλειας,οι οποίοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις νέες προκύπτουσες ανάγκες Ασφαλείας που παρουσιάζονται στον Επιχειρηματικό κόσμο.
Στις 17/5, θα διοργανωθεί Σεμινάριο με Θέμα :Συλλογή - Ανάλυση Πληροφοριών από Ανθρώπινες Πηγές&Περιφρουρούμενο Περιβάλλον.Είναι μεγάλη μου τιμή, να συνεργάζομαι Εκπαιδευτικά από το 2012, με ανθρώπους Διεθνώς Αναγνωρισμένους.

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Dr. John M Nomikos : Director, Research Institute for European and American Studies (RIEAS),Chairman, European Intelligence Academy (EIA) και ο κ.Γιάννης Αναστασάκης : Αντιπτέραρχος ε.α, Σύμβουλος Ασφάλειας και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του Σεμιναρίου, θα υπογράφονται από τους ανωτέρω και θα δοθούν από το Research Institute for European and American Studies (RIEAS), και την European Intelligence Academy (EIA).

Με εκτίμηση

Γιώργος Κεραμιδάς
PST/CEO



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου