Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Άδεια οπλοφορίας για την προστασία προσώπων, την ασφάλεια δημόσιων καταστημάτων, τραπεζών, μουσείων, μεταφοράς χρημάτων ή αξιών κτλ.


Άδεια οπλοφορίας για την προστασία προσώπων, την ασφάλεια δημόσιων καταστημάτων, τραπεζών, μουσείων, μεταφοράς χρημάτων ή αξιών κτλ.

α. Νομικές διατάξεις που προβλέπουν τη Διοικητική Πράξη.
Εδάφιο β' της παραγράφου 3 του άρθρου 10 του Ν. 2168/1993 (Φ.Ε.Κ. 147/Α'/1993).

β. Απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Με προσκόμιση από τον ενδιαφερόμενο:
1.    Αίτηση του ενδιαφερομένου στην οποία μνημονεύονται οι λόγοι και το είδος της αιτούμενης αδείας καθώς και επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία και τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία έκδοσης και εκδούσα Αρχή, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου και τηλεομοιότυπου.
2.    Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας νευρολόγου - ψυχιάτρου ή παθολόγου από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου.
3.    Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. 75/Α'/1986) του ενδιαφερομένου στην οποία αναφέρεται ότι ο δηλών δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993 (Φ.Ε.Κ. 147/Α'/1993) και ότι δεν τυγχάνει φυγόποινος ή φυγόδικος. 
4.    Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. 75/Α'/1986) ότι δεν είναι εταίρος σε Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (SECURITY), που λειτουργεί ως ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία, δεν είναι εκπρόσωπος, διαχειριστής, μέλος Δ.Σ. ή μέτοχος Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (SECURITY), που λειτουργεί με τη μορφή ανώνυμης εταιρείας, και δεν είναι υπάλληλος Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (SECYRITY) του Ν. 2518/1997 (Φ.Ε.Κ. 164/Α'/1997), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3707/2008 (Φ.Ε.Κ. 209/Α'/2008).
5.    Για Έλληνες υπηκόους [παράγραφος 3 του άρθρου 10 του Ν. 2168/1993 (Φ.Ε.Κ. 147/Α'/1993)]: α) τρεις (3) πρόσφατες φωτογραφίες, διαστάσεων αστυνομικής ταυτότητας, β) έγγραφο της Τράπεζας, Οργανισμού ή Επιχείρησης, όπου αναφέρονται τα καθήκοντα που ασκεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος και οι λόγοι που επιβάλλουν την οπλοφορία του, γ) επικυρωμένο αντίγραφο αδείας φύλακα, όπου απαιτείται από τις ισχύουσες διατάξεις και δ) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. 75/Α'/1986) του προσώπου που συνοδεύεται ότι επιθυμεί την προστασία του από τον ή τα συγκεκριμένα άτομα. 
6.    Για υπηκόους χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων χωρών, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα (παράγραφος 4 του άρθρου 10 του Ν. 2168/1993 (Φ.Ε.Κ. 147/Α'/1993)): α) επικυρωμένο αντίγραφο άδειας παραμονής ή διαμονής του αιτούντος στη χώρα μας, β) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. 75/Α'/1986) του αιτούντος στην οποία αναφέρεται ότι θα κατέχει το όπλο στην Ελλάδα και δεν θα το μεταφέρει σε άλλη Χώρα χωρίς σχετική άδεια, γ) αντίγραφο της άδειας εργασίας και δ) τρεις (3) πρόσφατες φωτογραφίες, διαστάσεων αστυνομικής ταυτότητας. Κατ' εξαίρεση, σε αλλοδαπό που πρόκειται να εργασθεί ως προσωπικό ασφαλείας σε επιχείρηση συμφερόντων της χώρας του, εφόσον τούτο βεβαιώνεται από σχετικό έγγραφο της εργοδότριας επιχείρησης, είναι δυνατό προσωρινά αντί της άδειας παραμονής και εργασίας, να υποβάλλεται επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το νόμιμο της διαμονής του στη Χώρα μας, καθώς και βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Απασχόλησης της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ότι έχουν υποβληθεί δικαιολογητικά, για χορήγηση άδειας εργασίας για τον ως άνω σκοπό. Αν εντός τριμήνου δεν υποβληθούν στην αρμόδια Αστυνομική Υπηρεσία τα προβλεπόμενα στις περιπτώσεις (α) και (γ) του παρόντος εδαφίου δικαιολογητικά, η χορηγηθείσα άδεια ανακαλείται.

Με υποχρεωτική αυτεπάγγελτη αναζήτηση από την αρμόδια Αρχή:
Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α'.

γ. Διατάξεις που προβλέπουν τα δικαιολογητικά.
Άρθρο 1 και παράγραφος 10 της περίπτωσης I του άρθρου 2 της υπ' αριθμόν 3009/2/23-α' από 31-8-1994 απόφασης Υπουργού Δημόσιας Τάξης (Φ.Ε.Κ. 696/Β'/1994), όπως τροποποιήθηκε με τις 3009/2/23-ιη' από 26-4-1999 (Φ.Ε.Κ. 607/Β'/1999) και 3009/2/23-λδ' από 16-5-2011 (Φ.Ε.Κ. 1212/Β'/2011) όμοιες.

δ. Ένσημα - Παράβολα.
ΕΛ.ΑΣ. € 45,00, Μ.Τ.Σ. € 45,00 και Δημοσίου € 45,00.

ε. Προθεσμία διεκπεραίωσης.
Εντός εκατόν είκοσι (120) ημερών.

στ. Διατάξεις που προβλέπουν την προθεσμία διεκπεραίωσης.
7011/10/58-ιδ' από 19-8-2004 Κ.Υ.Α. Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Δημόσιας Τάξης (Φ.Ε.Κ. 1338/Β'/2004).

ζ. Διάρκεια ισχύος της διοικητικής πράξεως.
Τρία (3) έτη.

η. Παρατηρήσεις.
I. Η άδεια εκδίδεται στις Διευθύνσεις Ασφαλείας και Αστυνομικές Διευθύνσεις.
II. Το ιατρικό πιστοποιητικό παραδίδεται από τον ιατρό στο πρόσωπο που ζήτησε την εξέτασή του εντός σφραγισμένου φακέλου. Η αρμόδια για την έκδοση της άδειας Αστυνομική Αρχή ελέγχει το απαραβίαστο του φακέλου και δεν παραλαμβάνει πιστοποιητικό του οποίου ο φάκελος έχει παραβιασθεί. Αποδεκτά γίνονται και τα ιατρικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από γιατρούς των ως άνω ειδικοτήτων και δημόσιων νοσοκομείων όλων των κρατών - μελών της Ε.Ε.. Ισχύει για όσο χρόνο ισχύει η άδεια για την οποία εκδόθηκε. Προσκόμιση νέου πιστοποιητικού απαιτείται σε περίπτωση που ο κάτοχος της άδειας αυτής ζητήσει τη χορήγηση άλλης προβλεπομένης από τις διατάξεις του Ν. 2168/1993 (Φ.Ε.Κ. 147/Α'/1993) αδείας, μετά παρέλευση τριετίας από την έκδοση του τελευταίου πιστοποιητικού. Κατ' εξαίρεση, η αρμόδια αστυνομική αρχή δύναται κατά το χρόνο ισχύος της χορηγηθείσας άδειας να ζητήσει την προσκόμιση νέου ιατρικού πιστοποιητικού άλλου ιατρού ή κρατικού νοσοκομείου, αν έχει αμφιβολίες για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου.
III. Το Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου λαμβάνεται υπόψη για ένα (1) έτος από της εκδόσεώς του.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., Κλάδος Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τμ. Νομικών Υποθέσεων, υπέβαλε ένα ερώτημα στο ΝΣΚ, "Αν υφίσταται νομική δυνατότητα να χορηγηθεί σε κατόχους άδειας λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) άδεια κατοχής όπλων και οπλοφορίας, όταν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι προσωπικής ασφαλείας."

Το Αρχηγείο, πήρε την 368/10 απάντηση στο ερώτημα, όπου ήταν "Κατόπιν των προεκτεθέντων το Τμήμα γνωμοδοτεί ομόφωνα ότι στο τεθέν ερώτημα προσήκει καταφατική απάντηση"

Κατόπιν, το Αρχηγείο εξέδωσε Διαταγή προς τις Αστυνομικές Δ/νσεις της Χώρας, όπως εκδίδουν άδειες χωρίς αποκλεισμό των παραπάνω ομάδων.

Σκυλιά φύλακες ή συστήματα ασφαλείας; Ποια είναι η καλύτερη λύση;


Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τα σκυλιά έχουν αποδείξει την αξία τους όταν πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού. Τα σκυλιά μπορούν να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα για τους κλέφτες, μια και όπως γνωρίζουμε πολλά σκυλιά μπορούν να γίνουν αρκετά απειλητικά, ενώ επίσης ένας καλός σκύλος μπορεί να ειδοποιήσει τα αφεντικά του , όταν κάτι δυσάρεστο συμβαίνει μέσω του γαβγίσματος. Ωστόσο, με την πρόοδο της τεχνολογίας  στον τομέα της ασφάλειας του σπιτιού, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ξεχνάνε τη σημασία και το ρόλο που έχουν τα σκυλιά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μέσα στο σπίτι. Αν θέλετε να μάθετε αν οι συναγερμοί ασφαλείας σπιτιών προσφέρουν καλύτερη προστασία από ό, τι το κατοικίδιο ζώο σας , τότε συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω. 


Σκυλιά φύλακες

Υπάρχουν συγκεκριμένες ράτσες σκυλιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκυλιά φύλακες μέσα στο σπίτι σας, όπως είναι τα Dobermans. Αυτά τα σκυλιά χρησιμοποιούνται ως σκυλιά  φύλακες επειδή έχουν δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε διαρρήκτη να τρέξει μακριά - είναι μεγαλόσωμα και δείχνουν τόσο από την εμφάνιση τους όσο και από το γάβγισμα τους πολύ άγρια. Αυτά είναι τα σκυλιά τα οποία μπορούν να εκπαιδευθούν για να γίνουν πολύ επιθετικά όταν βλέπουν κάποιον να εισέρχεται στο σπίτι σας, ειδικά όταν δεν είναι μέσα από την μπροστινή πόρτα εισόδου.

Αυτά τα σκυλιά εκπαιδεύονται να επιτίθενται σε  ξένους οι οποίοι προσπαθούν να μπουν στο σπίτι σας από την πίσω πόρτα ή από κάποιο παράθυρο, διότι αυτό σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι  δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο εσωτερικό του σπιτιού. Εάν έχετε σκυλιά ελεύθερα να τριγυρίζουν γύρω από το σπίτι σας ή μέσα στον κήπο σας, οι κλέφτες σίγουρα θα το ξανασκεφτούν ,πριν προσπαθήσουν να διεισδύσουν μέσα στο σπίτι σας. Κανείς δεν θέλει να του  επίτεθεί ένα τεράστιο άγριο σκυλί. Εάν θέλετε ένα σκυλί το οποίο να  προστατεύει την οικογένειά σας και ταυτόχρονα να είναι το κατοικίδιό σας, βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας είναι καλά εκπαιδευμένο έτσι ώστε να γίνεται επιθετικό μόνο όταν αισθάνεται οποιαδήποτε απειλή μέσα στο σπίτι.

Δεν μπορούν όλα τα σκυλιά που είναι καλά κατοικίδια ζώα να είναι και καλοί φύλακες. Όμως με λίγη εκπαίδευση και μικρή εκφοβιστική συμπεριφορά μπορούν να φοβίσουν και να διώξουν  έναν κλέφτη αρκετά μακριά. Υπάρχουν ακόμη κάποιες περιπτώσεις όπου τα σκυλιά είναι δυνατόν να  κλαπούν από διαρρήκτες, ειδικά όταν τα σκυλιά αυτά  μπορούν να πωληθούν για ένα τεράστιο ποσό  μετρητών, όπως σκυλιά κάποιας σπάνιας ράτσας. Τέλος δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι διαρρήκτες δηλητηριάζουν τα άγρια σκυλιά ή τα ζαλίζουν με 'σπρέι' τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο, έτσι ώστε να μην τους δημιουργούν πλέον εμπόδιο και να μπορέσουν να εισέλθουν στο σπίτι. 



Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμών

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι συναγερμοί ασφαλείας σπιτιών είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και το σπίτι σας μπορεί να είναι τεχνολογικά εξοπλισμένο με όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να παρέχουν σχεδόν 100% ασφάλεια. Αυτού του είδους η ασφάλεια συνήθως παρέχεται δια μέσου  μηνιαίων λογαριασμών από  εταιρείες ελέγχου ασφαλείας, οι οποίες εγκαθιστούν το σύστημα ασφαλείας σας και οι οποίες  παρακολουθούν την δραστηριότητα γύρω από το σπίτι σας, και είναι πάντα έτοιμες να ανταποκριθούν όταν κάτι συμβεί. Παρέχουν  24 ώρες επιτήρηση του σπιτιού σας μέσω των ανιχνευτών κίνησης οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να ανιχνεύσουν τυχόν ασυνήθιστες κινήσεις έξω από το σπίτι σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε συστήματα συναγερμών τα οποία είναι συνδεδεμένα με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή την πυροσβεστική. Διαθέτοντας  συστήματα ασφαλείας με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς σε περίπτωση οποιασδήποτε κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Ο συνδυασμός ενός συστήματος ασφαλείας και ενός σκυλιού φύλακα, είναι  η καλύτερη επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιών οι οποίοι θέλουν πραγματικά να διασφαλίσουν το σπίτι τους από κάθε είδους εισβολή. Έχοντας μόνο ένα σύστημα συναγερμού ή μόνο ένα σκυλί φύλακα, δεν είναι πάντα αρκετό ειδικά αν ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει υψηλή συχνότητα  εγκληματικότητας. Έχοντας και τα δύο  προστατεύετε το σπίτι σας και ταυτόχρονα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ.
Φύλακας ασφαλείας θάφτηκε και σκοτώθηκε από κατάρρευση εδάφους
Μια πελώρια τρύπα στο έδαφος, περίπου 6 μέτρα σε διάμετρο και τέσσερα επίπεδα βάθος, δημιουργήθηκε ξαφνικά εχτές στις 17:15 και κατάπιε τον άτυχο Yang Xibing. Το ατυχές περιστατικό συνέβη στο Shenzhen Business Daily Road μπροστά από την είσοδο του King Island Building και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου.

http://www.liveleak.com/view?i=095_1364354420

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του http και https;



Η διαφορά μεταξύ http:    Παράδειγμα: http://www.nbg.gr/wps/portal/el/Home      και    https:  Παράδειγμα:  https://ibank.nbg.gr/wps/portal/LoginPageMap?lang=el

Και οι δύο διευθύνσεις αφορούν την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,  εδώ ως παράδειγμα. Ποια όμως είναι η διαφορά μεταξύ του http και https;

Η διαφορά τους όπως διαπιστώνετε εύκολα είναι ένα     «
s»   Αυτό το γραμματάκι όμως είναι όλα τα λεφτά.  Αυτό το «s» σημαίνει SECURE (ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΣΙΓΟΥΡΙΑ).


Συνήθως όταν  επισκέπτεστε ένα site  ( ιστοσελίδα), αν  κοιτάξετε τη διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε  (INTERNET EXPLORER , MOZZILACHROME κ.λ.π) ,  κατά 90%  η διεύθυνση  της ιστοσελίδας που κοιτάτε   ξεκινάει  με    http:// ........ 
Αυτό σημαίνει ότι επικοινωνείτε εκείνη τη στιγμή με το συγκεκριμένο
site σε μία «ακάλυπτη γλώσσα» .  Με άλλα λόγια, είναι δυνατόν κάποιος να «κρυφακούσει» τη συζήτηση του υπολογιστή σας με την ιστοσελίδα. Αν π.χ. συμπληρώσετε μια φόρμα στην ιστοσελίδα αυτή , κάποιος μπορεί να δει και να εκμεταλλευτεί εν αγνοία σας, τις πληροφορίες που στέλνετε σε αυτήν την τοποθεσία.

Γι 'αυτό ποτέ δεν θα καταχωρείτε τα στοιχεία σας και ιδιαίτερα αριθμούς πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών σε μια ιστοσελίδα που ξεκινάει με 
http://...........

Τέτοιες καταχωρήσεις μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ εάν η ιστοσελίδα με την οποία συνομιλείτε αρχίζει με https:// πράγμα που σημαίνει  ότι ο υπολογιστής σας «συνομιλεί» με την ιστοσελίδα αυτή, με έναν ασφαλή κώδικα που κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει.

Αν μια ιστοσελίδα,  σας ζητήσει ποτέ να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για παράδειγμα, θα πρέπει αυτόματα να κοιτάξετε  αν η διεύθυνση αρχίζει με
https://.

Σε αντίθετη περίπτωση  δεν πρέπει ποτέ να εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες .... όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας,.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΦΑΛΤΣΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ '' ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ .ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΗΘΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ .ΑΠΟΡΙΕΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ & ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ & ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΨΟΓΟΙ ''

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ''ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ  ΑΠΛΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ & ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΨΟΓΟΙ''

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ .''ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ & ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Κου ΚΕΡΑΜΙΔΑ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΓΝΩΣΕΩΝ & Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΓΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ & ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ''

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ''ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ .ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ .ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ & ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ .ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ''ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΑΣ & ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΜΑΧΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ .ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ & ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ & ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ (12 ΩΡΕΣ) & ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ .ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ & ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΙ H ΣΕΛΙΔΑ  ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ  jimmysgreek-security.blogspot.gr  ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ & ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ .ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ 

Τρίτη 16 Απριλίου 2013










Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ "ΧΙΛΙΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .27 ΕΚΠΑΙΔΕΟΜΕΝΟΙ 4 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ .
ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ? "
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΛΛΑ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ........
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΟΝ Κο ΚΑΝΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΟΝ Κο ΣΑΒΒΑ ΒΛΑΣΣΗ ΕΚΔΟΤΗ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ  & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ & ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 14/04/2013 INTERKONTINETAL

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΤΑΛΛ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 27 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ 12 ΩΡΩΝ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ & ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ .ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ & ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κος ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ & ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ .
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ